Grondwerken voor uw afsluitingen en poorten

Graaf- en grondwerken

U gaat uw woning afsluiten met een poort? Of uw tuin omheinen met een hek? Mooi zo. Maar vóór de plaatsing ervan, zijn er grondwerken nodig. Alleen: u bent zelf geen handige Harry. Niet erg, want de ervaren vakmannen bij Van Der Meirsch uit Gent (Nazareth) nemen de klus graag van u over. Ze gaan voor u aan de slag met prima graafmachines. En volgen daarbij alle veiligheidsvoorschriften. Zitten de grondwerken erop? Dan bent u helemaal klaar voor de komst van uw poort, hek of afsluiting.

Grondwerken Vander Meirsch

Ook materiaalverhuur voor grondwerken: kleine graafmachines, containers,... 

U steekt graag de handen uit de mouwen, en voert uw grondwerken liever zelf uit. Dat kan! Hebt u niet het nodige materiaal in huis? Dan huurt u dat toch gewoon bij ons - zolang u maar wilt.


  • Kleine graafmachines huren. Ideaal voor ... kleine grondwerken. Dankzij de eenvoudige bediening hoeft u geen expert te zijn om aan het graven te slaan.
  • Afvalcontainers huren. Bij grondwerken verzamelt u heel wat afval. En dat dumpt u heel eenvoudig in onze containers. Handig, toch?
Graag dat de werkzaamheden bij uw woning grondig gebeuren? Doe dan een beroep op Van Der Meirsch, uw partner bij grondwerken.
Contacteer ons vrijblijvend