top of page

IJzeren balustrades & balkons

Smeedijzeren balustrades: veilig en stijlvol

In de zon genieten op uw balkon. Met een spannend boek en een lekker glaasje wijn in de hand. Heerlijk. Daarbij is een prachtig, handgemaakt, gietijzeren balustrade of een schitterende, authentieke, smeedijzeren trapleuning een blikvanger voor uw huis. Al onze balkonhekken, balustrades en trapleuningen zijn van zeer hoogwaardig smeedijzer en daardoor duurzaam, ijzersterk, vormvast bij elke temperatuur, veilig en onderhoudsarm in weer en wind; jaar na jaar. Onze ijzeren balustrades zijn:

Elegant De balustrade van je dromen: een art nouveau balustrade, een smeedijzeren balustrade in klassieke, sierlijke stijl of een moderne, strakke variant. 

Veilig Wij fabriceren balustrades allemaal op maat met de hoogste kwaliteit en met veiligheid in gedachte. Onze balustrades zijn bijzonder stevig. Daar laat u uw kinderen zorgeloos spelen.

Balkons & ballustrades in smeedwerk
ijzeren balustrades

Smeedijzeren balustrades op maat

Heb je een ontwerp in gedachte… dan zorgen wij ervoor dat het volledig gerealiseerd kan worden. Doordat we het productieproces van A tot Z in eigen handen hebben, kunnen we keer op keer kwaliteit leveren. Het ontwerp is volledig afgestemd op uw huis, het kan zowel klassiek als modern zijn. Of u nu een reusachtig dakterras, een bescheiden balkon of een kleine uitsprong hebt. Onze medewerkers, al jaren ervaren met smeedwerk, maken er de geknipte smeedijzeren balustrade voor. En dat op een ambachtelijke manier.

Uw smederij in regio Oost- en West Vlaanderen

Onze prachtige balustrades in smeedijzer staan garant voor stevigheid en klasse. Wij werken in heel de regio Oost Vlaanderen en West Vlaanderen in o.a. in Gent, Deinze, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Sint Niklaas, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Brugge, Ieper, etc. Wij leveren en plaatsen uiteraard uw smeedijzeren balustrade bij u thuis. Correcte service een goede prijs-kwaliteitsverhouding is waar wij voor staan!

Enkele realisaties

Ontdek onze realisaties 7
bottom of page