top of page

Unieke metalen sierpoorten voor extra allure

Uw sierpoort is het paradepaard van uw woning. Het is het eerste wat men ziet als men aan komt rijden. Sierpoorten zorgen voor een elegante uitstraling en zijn een perfecte aanvulling op elk hekwerk. Indien u kiest voor een geautomatiseerde en beveiligde poort, houdt u ongewenste bezoekers als inbrekers extra op afstand. Daardoor geniet u niet alleen van een prachtige oprit, maar kunt u zich ook veiliger voelen.


Om uw sierhekwerk en sierpoort uniek te maken, kunt u zelf bepalen welke sierornamenten, hekwerkpunten en paalkoppen bij uw hekwerk passen. De sierornamenten, hekwerkpunten en paalkoppen zijn geschikt voor alle soorten sierhekwerk of sierpoorten.

Metalen sierpoorten op maat

Geen sierpoort is hetzelfde. Onze sierpoorten worden altijd volledig in overleg met u ontworpen. Hierbij is veel mogelijk – zo kunt u kiezen uit meerdere modellen, waaronder een boogmodel, recht model, klokmodel, hol model of puntmodel. Ook de uitvoering bepaalt u helemaal zelf, zoals ornamenten, punten, de hoogte en kleur. Heeft u zelf een idee voor een sierpoort? Geen probleem! 


Met een hekwerk en sierpoort in hetzelfde design krijgt u meer een geheel en een mooiere afwerking van uw grondgebied. Zo moet deze passen bij het sierhekwerk, de stijl van het huis, de breedte van de oprit en de diepte van het perceel. 


Wilt u liever een klassieke uitstraling met een sierpoort of heeft u een eigen ontwerp? Verschillende factoren kunnen invloed hebben op het ontwerp van uw poort.  Wilt u graag meer privacy creëren? Dan wordt er vaak gekozen voor een eigentijds model met een gesloten invulling. 


We vinden het belangrijk dat uw sierpoort helemaal naar wens is. Vindt u het nog lastig om te bepalen wat voor soort sierpoort u wilt? Op deze pagina bekijkt u veel voorbeelden van eerder door ons geplaatste sierpoorten. Natuurlijk kunnen we u ook voorbeelden aandragen en/of referenties uit de praktijk opgeven. 

Uw sierpoort automatiseren

Bij het aankopen van een poort voor uw oprit komt meer kijken dan simpelweg kiezen van het juiste design. Naast een fraaie en veilige toevoeging van een sierpoort aan uw oprit moet u ook denken aan het praktische gedeelte hiervan. 


Kies bij ons uit verschillende automatiserings-mogelijkheden. U heeft ook nog keuze uit veel accessoires bij uw sierpoort, zoals een intercom met camera, een codeklavier of een brievenbus in een poortpaal. Naast de voordelen van het automatiseren heeft u ook het voordeel van een unieke sierpoort:  

  • Verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, breedte en uitvoering; geheel naar ùw wens!

  • Siert uw huis of pand èn geeft meerwaarde

  • Hoge kwaliteit door eigen productie in België

  • Verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur

  • IJzersterk

  • Vrij van onderhoud

  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

  • Inbraakwerende functie

Uw sierpoorten specialist

Wij ontwerpen, vervaardigen en plaatsen onze sierpoorten allemaal zelf. Onze sierpoorten worden in ons eigen atelier in Oost Vlaanderen gemaakt waardoor een grondige kwaliteitscontrole over het volledige productieproces mogelijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring met hekwerken en poorten op maat weten wij dat wij zeer hoogwaardige, gepersonaliseerde prachtige sierpoorten en bijbehorende hekwerken kunnen leveren. 


Bij ons worden alle sierpoorten en sierhekwerken gemaakt door vakmensen. Deze vakmensen gebruiken de beste machines en passen de beste methodes toe om uw sierpoort op maat te maken. Als u opdracht geeft, komen we het hekwerk ter plaatse inmeten, zodat we het op maat voor u kunnen maken. Uiteraard verzorgen we de montage inclusief eventuele poort-automatisering voor u.


Wij werken in heel de regio Oost Vlaanderen en West Vlaanderen in o.a. in Knokke, St-Martens-Latem, Nokere, Wannegem-Lede-Kruishoutem, Gent, Deinze, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Sint Niklaas, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Brugge, Ieper, etc. Voor meer informatie over onze poorten kunt u langskomen bij ons atelier in Nazareth of contact met ons opnemen.

Bekijk onze realisaties

bottom of page