top of page

Stalen deuren en ramen in West Vlaanderen

Ambachtelijke stalen deuren en ramen op maat

Het familiebedrijf Kunstsmederij Van Der Meirsch Rudi BVBA uit Gent (Nazareth) verzorgt vakkundig artisanaal gemaakte stalen ramen en stalen deuren. Wij bieden oplossingen in metaalschrijnwerk voor binnen en buiten. We fabriceren ramen en deuren uit siersmeedijzer of ramen en deuren uit staal volledig op maat van uw wensen en ook op basis van uw eigen ontwerp of idee.

Stalen ramen en deuren: klassevolle oplossing met maximaal lichtinval 

Stalen ramen en deuren kopen heeft vele voordelen. Zo laten ze maximaal het licht binnen. Door de smalle profielen creëer je een tijdloze sfeer die zowel passen binnen een klassieke woning als bij een moderne loft. Kies voor de klasse van onze smeedijzeren ramen deuren in een moderne, klassieke of design stijl. Wij maken ze op maat voor u, zodat ze perfect aansluiten bij de stijl van uw woning of pand.

Stalen deuren west vlaanderen
Ramen en deuren in staal of smeedwerk
West Vlaanderen

Stalen deuren en ramen in West Vlaanderen 

Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier in Nazareth vervaardigd. Van hieruit bedienen we tevreden klanten in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen: Brugge, Oostende, Roeselare, Waregem, Kortrijk, Torhout, Nieuwpoort, Knokke Heist, Blankenberge,etc.

Stalen binnendeuren en voordeuren in West Vlaanderen

Voor stalen deuren en ramen voor uw woning in West Vlaanderen en Oost Vlaanderen beschikt u over eindeloos veel mogelijkheden. 

De strakke lijnen van de deuren kunnen samen met de glaspartijen worden toegepast bij binnendeuren, schuifdeuren en voordeuren. Wij maken de deuren op maat dankzij de fijne profielen. U heeft trouwens een ruime keuze aan passende kleuren. Gietijzeren deuren geven wij de gewenste vorm met onze eigen handen. 

Dankzij onze jarenlange ervaring vervaardigen wij uw gewenste creatie van opmetingen tot plaatsing in West Vlaanderen.

Ambachtelijke stalen deuren en ramen op maat

Kunstsmederij Van Der Meirsch werkt in het eigen atelier volgens ambachtelijke technieken. Dat biedt u de kans om van ontwerp tot afwerking te volgen of het smeedwerk overeenkomt met uw plan of ontwerp. Zo creëert u samen met ons schitterend sierschrijnwerk voor uw pand, woning, veranda, wintertuin, poolhouse enzovoort. Onze vakkundige medewerkers staan altijd voor u klaar om professioneel advies te geven over de verschillende mogelijkheden. 

Metalen ramen in West Vlaanderen
Stalen ramen west Vlaanderen

Enkele realisaties

Enkele realisaties
bottom of page