top of page

Stijlvolle metalen tuinpoorten op maat

Met een stijlvolle metalen tuinpoort toont u uw gevoel voor esthetiek. Zeker bij woningen met een lange oprit geeft het vaak veel stijl als er een mooie tuinpoort geplaatst wordt. Het is hét symbool voor de entree en straalt klasse uit. Anderzijds bieden metalen poorten een zekere mate van bescherming en dragen ze bij tot een groter veiligheidsgevoel.

 

Onze tuinpoorten bewijzen dat beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling. Een moderne of klassieke metalen poort, in smeedijzer of in combinatie met glas of hout. Onze metalen poorten en hekwerken zijn altijd uniek en volledig op maat van uw wensen en voorkeur. Alle poorten worden met de hand gemaakt volgens exclusieve eigen ontwerpen. Elke poort is enig in zijn soort, net als uw woning.

Metalen tuinpoorten met  een perfecte afwerking

Tuinpoorten worden dagelijks blootgesteld aan de natuurlijke weersomstandigheden. Daarom gebruiken wij voor onze metalen tuinpoorten robuuste materialen zoals aluminium, roestvrij staal en verzinkt staal. Een extra poedercoating geeft de poorten niet alleen de gewenste kleur, maar zorgt ook voor extra bescherming.


In tegenstelling tot hout kan een metalen poort veel grotere overbruggingen aan en zal het materiaal ook veel minder werken. Hierdoor zal uw tuinpoort zowel in de zomer als in de winter perfect werken zonder strubbelingen te vertonen. Onze metalen poorten zijn verkrijgbaar in veel variaties. 


Als u optimale privacybescherming voor uw eigendom wenst, is de ondoorzichtige versie een goede keuze. Wilt u liever dat de tuinpoort aan de voorkant van uw terrein luchtig en niet te massief overkomt, dan is een poort met afzonderlijke latten aan te bevelen. Ongebruikelijke tuinpoortontwerpen zoals asymmetrische elementen of tuinpoorten met bogen zijn eveneens mogelijk.
 

Metalen schuifpoorten hebben als voordeel dat ze weinig plaats vereisen voor hun opengaande beweging, alsook is de constructie iets eenvoudiger dan bij een draaipoort. Een schuifpoort kan meestal ook beter een bredere ingang afsluiten dan metalen draaipoorten.

Metalen tuinpoorten op maat

Kunstsmederij Van Der Meirsch levert enkel handgemaakte perfectie. Wij willen immers een poort maken die helemaal aan uw wensen tegemoetkomt. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We beschikken over een eigen lasatelier in Oost Vlaanderen waar onze ervaren vakmensen metalen of ijzeren poort vervaardigen, compleet volgens de regels van de kunst.


Onze werkwijze biedt u de mogelijkheid om uw eigen poort te ontwerpen. De poort van uw dromen kan dus werkelijkheid worden. Vertrekkend van een foto of van een schets bekijken we samen hoe uw poort kan worden gerealiseerd. 


Bovendien zorgen wij voor een naadloze aansluiting met bijhorend hekwerk. Zo vormt uw omheining niet enkel een barrière voor ongewenst bezoek, maar ook een stijlvol geheel.

Uw metalen tuinpoorten specialist in Oost- en West Vlaanderen

De metalen poorten van Kunstsmederij Van Der Meirsch worden in ons eigen atelier in Oost Vlaanderen gemaakt, waardoor een grondige kwaliteitscontrole over het volledige productieproces mogelijk is. Alle poorten krijgen een behandeling tegen corrosie en worden 2 lagen gecoat. Van der Meirsch zet tegenover een kwaliteitsvolle draaipoort graag een aantrekkelijke prijs. 


Wij werken in heel de regio Oost Vlaanderen en West Vlaanderen in o.a. in Knokke, St-Martens-Latem, Nokere, Wannegem-Lede-Kruishoutem, Gent, Deinze, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Sint Niklaas, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Brugge, Ieper, etc. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, mocht u nog vragen hebben of advies wensen. Wij helpen u graag verder.
 

Enkele realisaties

bottom of page