top of page

Een automatische hekopener voor meer comfort

Een hekopener verhoogt het comfort rondom uw woning of bedrijfsterrein. Daarbij geeft het u een veilig gevoel dat uw terrein altijd afgesloten is als u dat wenst. Uw poort is ten alle tijden vergrendeld en uw toegang is maar een druk op de knop verwijderd. Met een video-intercom kan u uw veiligheid nog extra optimaliseren, u controleert hiermee makkelijk wie aan uw deur staat.

Automatische hekkens

Er zijn verschillende automatische hekkensluiters mogelijk, afhankelijk van de beschikbare ruimte en bijvoorbeeld uw wens om de installatie netjes in de grond weg te werken. Wij leveren automatisatie voor draai- en schuifpoorten, sierhekkens, vaste hekwerken, schuifpoorten op rail of vrijdragend, ...


Maximale elektrische veiligheid wordt verzekerd door de laagspanningstechniek en de automatische systeemstop bij een obstakel. De krachtige poortmotoren werken op 24V en zijn in stand-by stand erg zuinig in verbruik. Uiteraard zorgen we voor de wettelijk verplichte veiligheidssensoren.


Deze zijn er in verschillende types voor particulier en intensief gebruik. Of u nu uw smeedijzeren poort bij uw woning wilt voorzien van een hekopener of de zware schuifpoort bij uw bedrijf. Voor ieder situatie hebben wij de juiste bediening voor uw hekken. 

Een hekopener zonder zorgen

Met een hekopener kunt u uw hek op verschillende manieren op afstand bedienen. Bijvoorbeeld door een handzender, codeclavier of intercomsysteem. Daarnaast bieden wij ook camerasystemen, GSM modules en andere accessoires. Deze verhogen de controle op uw automatische hekkens.
 

Standaard wordt een automatische poort geleverd met twee handzenders. Deze handzenders kan u dan in uw wagen of woning leggen om de poort te openen of te sluiten. Onze hekopeners zijn CE gecertificeerd en zijn optimaal beschermd tegen roest en instabiliteit. 

Een elektrische hekopener laten installeren

Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de verschillende elektrische hekopeners, aan de hand van uw specifieke wensen. Daarnaast hebben wij altijd een topteam klaarstaan die de installatie volledig voor u kan verzorgen. Onze deskundige monteurs helpen u graag. 


Wilt u bestaande hekkens automatiseren? Net zoals het achteraf automatiseren van garagepoorten, plaats u bij bestaande hekken een elektrische motor. Met een draai-of schuifaandrijving haalt u het maximale uit veiligheid en comfort. 


Wilt u meer weten over de beschikbare hekopeners of de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Enkele realisaties

bottom of page