top of page

Een mooie metalen schuifpoort is het visitekaartje van elk huis

Wanneer u elke dag poorten opent en sluit, dan weet u dat schuifpoorten u heel wat tijd en moeite besparen. Naast het duidelijke gemak zijn deze metalen poorten ook in één klik automatisch te openen. Aangezien er geen vleugels moeten gedraaid worden, houdt u meer ruimte over op uw oprit. De schuifhekken van Kunstsmederij Van Der Meirsch zijn stevig, mooi en optimaal beschermd tegen oxidatie. Welke stijl u ook wenst of welk (eigen) ontwerp u ook voor ogen heeft, wij bieden u de keuze uit traditionele, tijdloze modellen of poorten met trendy strakke lijnen. We onderscheiden 2 soorten schuifpoorten:

  • Schuifpoorten op rail lopen over een rail en zijn bijgevolg minder onderhevig aan de wind die erop inspeelt. Nadeel is dan weer dat u telkens over een rail moet rijden.

  • Vrijdragende schuifpoorten lopen niet over een rail, maar "zweven" als het ware dankzij een langere onderbalk en een extra portiek.

Metalen schuifhekken voor beveiliging met een gastvrije uitstraling

Een schuifpoort in metaal is bijzonder sterk en erg vormvast. Iets wat bij grote poorten geen overbodige luxe is. Door het sterke karakter van metaal kan de poort ook een open structuur krijgen. Onze kunstsmederij levert poorten in alle maten, gewichten en kleuren. De combinatie van smeedijzer en hout, inox of andere materialen is zeker mogelijk. De poort wordt behandeld tegen roest door middel van galvanisatie of metallisatie gevolgd door poedercoating.

Meer gemak met elektrische schuifpoorten

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een elektrische schuifpoort. Uw hek gaat voortaan vanzelf open en dicht. De prijs van een schuifpoort is vaak goedkoper wanneer u meteen de poort en het automatiseringssysteem samenkoopt. Dit omdat beiden perfect op elkaar afgestemd zijn en er geen extra aanpassingen of extra balastberekeningen nodig zijn. Het is perfect mogelijk een bestaande poort naar keuze aan te laten drijven door een apart schuifpoortsysteem. De prijs van dergelijke automatisatie hangt grotendeels af van de opbouw van uw poort.

Een ijzeren schuifpoort op maat, gemaakt met liefde voor het vak

Kunstsmederij Van Der Meirsch Rudi BVBA in Gent (Nazareth) is uw adres om ambachtelijk geproduceerde poorten uit eigen atelier te kopen. Met meer dan 25 jaar ervaring in artisanaal smeedwerk zijn we specialisten in klassiek, retro en moderne poorten. Uw eigen idee of een ontwerp van ons, samen vinden we de perfecte omheining. Onze vakmannen komen alles bij u opmeten en smeden dan uw afsluiting in ons atelier. Daarna wordt de omheining vakkundig door hen geplaatst.

Wij werken in heel de regio Oost Vlaanderen en West Vlaanderen in o.a. in Gent, Deinze, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Sint Niklaas, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Brugge, Ieper, etc. Voor meer informatie over onze poorten kunt u langskomen bij ons atelier in Nazareth of contact met ons opnemen.

Enkele realisaties

bottom of page