top of page

Stalen ramen en deuren in regio Antwerpen

Onklopbaar ambachtelijke stalen ramen en deuren voor elk gebouw in Antwerpen

Het familiebedrijf Kunstsmederij Van Der Meirsch BVBA verzorgt vakkundig artisanaal gemaakte stalen ramen en stalen deuren in heel de regio Antwerpen. Wij bieden oplossingen in metaalschrijnwerk voor binnen en buiten. We fabriceren ramen en deuren uit siersmeedijzer of ramen en deuren uit staal volledig op maat van uw wensen en ook op basis van uw eigen ontwerp of idee.

Geïsoleerde stalen ramen en deuren voor modern wooncomfort 

Door de smalle profielen creëert u een tijdloze sfeer die zowel past binnen een klassieke woning als bij een moderne loft. Kies voor de klasse van onze stalen ramen en deuren in een moderne, klassieke of design stijl. Daarbij houden we rekening met de hedendaagse eisen op het gebied van constructieve sterkte, thermische isolatie, beluchting en afwatering, inbraakwerendheid en beglazing.

Ramen en deuren in staal of smeedwerk
Ramen en deuren in staal of smeedwerk
Ramen en deuren in staal of smeedwerk
Ramen en deuren in staal of smeedwerk

Ambachtelijke stalen ramen en deuren in Antwerpen uit eigen atelier 

Kunstsmederij Van Der Meirsch werkt in het eigen atelier volgens ambachtelijke technieken. Dat biedt u de kans om van ontwerp tot afwerking te volgen of het smeedwerk overeenkomt met uw plan of ontwerp. Zo creëert u samen met ons schitterend sierschrijnwerk voor uw pand, woning, veranda, wintertuin of poolhouse in Antwerpen. Onze vakkundige medewerkers staan altijd voor u klaar om professioneel advies te geven over de verschillende mogelijkheden.

Wij werken in Antwerpen, Oost Vlaanderen en West Vlaanderen o.a. in Antwerpen, Brasschaat, Gent, Deinze, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Sint Niklaas, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Brugge, Ieper, etc.

Bekijk onze realisaties

Enkele realisaties
bottom of page