top of page

Een mooie metalen draaipoort is het visitekaartje van elk huis

Een smeedijzeren dubbele draaipoort is een karaktervolle aanvulling op een authentieke woning. Een dubbele sierpoort is een decoratieve uitbreiding aan uw woning, terwijl een strakke, moderne draaipoort voor een eerder functionele toets zorgt. Met onze draaibare poorten is de veiligheid en privacy van uw tuin gegarandeerd. Een manuele of een geautomatiseerde? Alles is mogelijk. Of u nu kleine tuinpoortjes of brede draaipoorten wenst te installeren; voor elke toepassing maken wij de geschikte poort.

Een klassieke dubbele draaipoort voor uw oprit

De klassieke draaipoorten die menige oprit sieren, zetten voorbijgangers steevast aan het dromen. De symmetrische vormen en de elegante sierstukken van de klassieke poorten en hekwerken zorgen voor een warme en hartelijke entree. De stijl van onze draaipoorten wordt gekenmerkt door het gebruik van ornamenten en ronde vormen. Toch zorgen de vele mogelijke combinaties en de gebruikte horizontale lijnen voor grote variatie. Uw poort is uniek en past zo perfect bij uw woning. Ieder gewenst model, punt, krul of ander ornament wordt samen met u bepaald en samengevoegd tot een harmonieus geheel. Uw eigen klassieke sierpoort ... tot in detail.

Meer gemak met elektrische draaipoorten

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een elektrische draaipoort. Uw hek gaat voortaan vanzelf open en dicht. De prijs van een draaipoort is vaak goedkoper wanneer u meteen de poort en het automatiseringssysteem samenkoopt. Dit omdat beiden perfect op elkaar afgestemd zijn en er geen extra aanpassingen of extra balastberekeningen nodig zijn. Het is perfect mogelijk een bestaande poort naar keuze aan te laten drijven door een apart systeem. De prijs van dergelijke automatisatie hangt grotendeels af van de opbouw van uw poort.

Uw draaipoorten specialist in Oost- en West Vlaanderen

Onze draaipoorten worden in ons eigen atelier in Oost Vlaanderen gemaakt waardoor een grondige kwaliteitscontrole over het volledige productieproces mogelijk is. Alle poorten krijgen een behandeling tegen corrosie en worden 2 lagen gecoat. Wij kunnen voor u elke poort in een specifieke RAL-kleur creëren. Van der Meirsch zet tegenover een kwaliteitsvolle draaipoort graag een aantrekkelijke prijs. We gaan graag samen met u op zoek naar een smeedijzeren poort die past bij het karakter van uw woning. Wij werken in heel de regio Oost Vlaanderen en West Vlaanderen in o.a. in Knokke, St-Martens-Latem, Nokere, Wannegem-Lede-Kruishoutem, Gent, Deinze, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Sint Niklaas, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Brugge, Ieper, etc. Voor meer informatie over onze poorten kunt u langskomen bij ons atelier in Nazareth of contact met ons opnemen.

Bekijk onze realisaties

bottom of page