top of page

Smeedijzeren en stalen trappen op maat

Trappen in smeedijzer: van klassiek tot modern

Of u nu kiest voor een moderne stijl of eerder valt voor landelijke look & feel, een smeedijzeren trap is altijd een uitstekende keuze. Bij een smeedijzeren trap zijn vooral de trapleuning en balustrade de echte eyecatchers. Zij geven uw trap precies die unieke, warme uitstaling of net die moderne, strakke look die uw wilt. 

De smeden van Kunstsmederij Van Der Meirsch uit Nazareth (Oost Vlaanderen), al jaren ervaren in smeedwerk, ontwerpen ze speciaal voor uw woning.

Trappen en trapleuningen in smeedijzer
smeedijzeren buitentrap

Stalen trappen voor binnen en buiten

Binnentrappen worden meestal afgewerkt met treden in ander duurzame en natuurlijke materialen zoals glas, hout of natuursteen, afhankelijk van de stijl van uw interieur. 

Een buitentrap wordt meestal volledig in staal vervaardigd. Een stalen trap is bestand tegen alle weersomstandigheden, is tijdloos van vormgeving, veilig en gebruiksvriendelijk.

Smeedijzeren trappen gemaakt in eigen atelier

Staat uw droomontwerp op papier? Dan gaan onze meester-smeden voor u aan de slag. Met hamer en aambeeld brengen zij uw trapleuning tot leven. Een roestig, gepatineerd of blinkend effect voor uw smeedijzeren trapleuningen? U hoeft het maar te zeggen. 

Zodra de constructie klaar is, komen onze vakmannen ze bij u plaatsen. Als kers op de taart, bevestigen we er de handgreep bovenop. En dat in een materiaal dat u zelf kiest: van messing, over hout, tot metaal.

Een smeedijzeren trap is een garantie op een stijlvol interieur en exterieur. Een entree om ú tegen te zeggen? Daarvoor zorgt Van Der Meirsch, uw specialist in smeedijzeren trappen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Enkele realisaties

Enkele realisaties
bottom of page