top of page

Stalen serres voor stijlvol genieten

  • woning

  • veranda

  • wintertuin

  • poolhouse

Een stalen serre staat voor klasse

Een stalen serre is een pareltje in uw tuin waarvan u levenslang genot zal hebben. Met een serre creëert u een perfecte verbinding tussen uw huis en tuin. De slanke en industriële uitstraling van staal en het zachte en open karakter van glas zorgen voor een perfecte eigentijdse mix. Een stalen serre past uitstekend bij moderne designwoningen, geeft karakter aan industriële gebouwen en werkt sfeer versterkend in een landelijke of klassieke stijl.

Het geeft u de gelegenheid om uw woonruimte uit te breiden, meer licht in huis te halen én om het omliggende groen dichterbij te halen. U zult al gauw merken dat dit een plek wordt waar u zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen. Het creëert daarmee een stijlvolle en comfortabele aanvulling op uw huis.

Het grootste voordeel van staal is de grote sterkte. Doordat de hoekverbindingen van de profielen en de ramen gelast zijn, ontstaat er een supersterke constructie. Hierdoor zijn allerlei minimalistische constructies mogelijk die lastiger of niet realiseerbaar zijn met hout of aluminium. Grote, zware glaspartijen en traditionele boogramen met ranke profielen zijn met staal geen probleem.

Onze stalen serres kunnen zowel vrijstaand als aangebouwd worden. Een serre kan iedere vorm aannemen die U wenst. Verkiest U een serre met een zadeldak? U heeft een vrije keuze in de volledige constructie; van type spanten, trekkers, de nok, etc. We nemen daar onze ervaring met de enorme diversiteit van projecten in de afgelopen 20 jaar in mee.

Staal schrijnwerk voor elk gebouw 

Gaat u in zee met Van Der Meirsch? Dan hebt u het voor het zeggen: van ontwerp tot afwerking. Onze medewerkers maken uw stalen serre in ons eigen atelier. Volgens een oeroude techniek. Deskundig advies, ambachtelijk vakmanschap en duurzaam materiaal vormen de onklopbare succesformule. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we dé referentie als het gaat om maatwerk in metaal. 

In onze eigen lakkerij wordt het staal gezandstraald en gelakt. Dit is mogelijk in verschillende afwerkingen en in een zeer ruim kleurenpallet, hoewel deze het best tot hun recht komen in zwarte kleur. Doordat we het productieproces van A tot Z in eigen handen hebben, kunnen we keer op keer kwaliteit leveren. U kan het hele proces met eigen ogen opvolgen in ons atelier. Voor uw veiligheid wordt er gewerkt met veiligheidsglas. Andere glastypes zijn eveneens mogelijk op aanvraag. De plaatsing van het glas gebeurt op de authentieke manier. Ter vervanging van de klassieke mastiek of stopverf wordt er gewerkt met een kwalitatief beter en duurzamer product.

Met ons ontwerp krijgt een duidelijk beeld van uw toekomstige serre en weet u precies waar u aan toe bent. Aanpassingen zijn vanzelfsprekend nog mogelijk in de ontwerpfase. Pas als het ontwerp geheel naar uw zin is, starten we met de productie van de serre. Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend.

Ook prachtig voor uw:

Wij werken in Antwerpen, Oost Vlaanderen, West Vlaanderen en Vlaams Brabant zoals in Gent, Deinze, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Sint Niklaas, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Brugge, Ieper, etc.

Van uw pand een pareltje maken? Dat doet u met de smeedijzeren schrijnwerk van Van Der Meirsch. Uw specialist in metaalschrijnwerk.

Enkele realisaties

Enkele realisaties
bottom of page