top of page

Smeedijzeren poorten

IJzeren poorten in smeedwerk, da's vakwerk!

Kunstsmederij Van Der Meirsch Rudi BVBA in Gent (Nazareth) is uw adres om ambachtelijk geproduceerde poorten uit eigen atelier te kopen. Met meer dan 25 jaar ervaring in artisanaal smeedwerk zijn we specialisten in klassiek, retro en modern siersmeedpoorten voor binnen en buiten.

Een smeedijzeren poort is het visitekaartje van elk huis 

De poorten van Kunstsmederij Van Der Meirsch zijn stevig, mooi en optimaal beschermd tegen oxidatie. Welke stijl u ook wenst of welk (eigen) ontwerp u ook voor ogen heeft, wij bieden u de keuze uit traditionele, tijdloze modellen of poorten met trendy strakke lijnen. Onze kunstsmederij levert poorten in alle maten, gewichten en kleuren. De combinatie van smeedijzer en hout, inox of andere materialen is zeker mogelijk.

Een ijzeren poort op maat, gemaakt met liefde voor het vak

Kunstsmederij Van Der Meirsch verzorgt alle afsluitingen rond uw huis en tuin van begin tot eind. Uw eigen idee of een ontwerp van ons, samen vinden we de perfecte omheining. Onze vakmannen komen alles bij u opmeten en smeden dan uw afsluiting in ons atelier en werken die af met een beschermingslaag en uw favoriete kleur. Daarna wordt de omheining vakkundig door hen geplaatst.

Wij werken in heel de regio Oost Vlaanderen en West Vlaanderen in o.a. in Gent, Deinze, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Sint Niklaas, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Brugge, Ieper, etc.

Enkele realisaties

bottom of page