top of page

Een automatische poortopener voor meer comfort

Een poortopener verhoogt het comfort romdom uw woning of bedrijfsterrein. Daarbij geeft het u een veilig gevoel dat uw terrein altijd afgesloten is als u dat wenst. Met een poortopener kunt u uw poort op verschillende manieren op afstand bedienen. Bijvoorbeeld door een handzender, codepaneel of intercomsysteem. Daarnaast bieden wij ook camerasystemen, GSM modules en andere accessoires. Deze verhogen de controle op uw automatische poort.

Elektrische bediening van uw poort 

Er zijn verschillende afstandbedieningen en systemen mogelijk, afhankelijk van de beschikbare ruimte en bijvoorbeeld uw wens om de installatie netjes in de grond weg te werken. Wij leveren automatische poortopeners voor draai- en schuifpoorten. Deze zijn er in verschillende types voor particulier en intensief gebruik. Of u nu uw smeedijzeren poort bij uw woning wilt voorzien van een hekopener of de zware schuifpoort bij uw bedrijf. Voor ieder situatie hebben wij de juiste bediening voor uw poort. Wij hebben de volgende soorten poortopeners:

Een automatische poort zonder zorgen

Onze automatische poortopeners worden standaard geleverd met twee handzenders, zijn CE gecertificeerd en zijn optimaal beschermd tegen roest en instabiliteit. Maximale elektrische veiligheid wordt verzekerd door de laagspanningstechniek en de automatische systeemstop bij een obstakel. De krachtige poortmotoren werken op 24V en zijn in stand-by stand erg zuinig in verbruik. Uiteraard zorgen we voor de wettelijk verplichte veiligheidssensoren.

Een elektische poortopener laten installeren

Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de verschillende elektrische poortopeners, aan de hand van uw specifieke wensen. Daarnaast hebben wij altijd een topteam klaarstaan die de installatie volledig voor u kan verzorgen. Onze deskundige monteurs helpen u graag. Wilt u meer weten over de beschikbare poortopeners of de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Enkele realisaties

bottom of page