top of page

Smeedijzeren hekkens

Hek in smeedijzer

Uw huis, uw thuis: een plaats waar u tot rust komt. Tenminste, als u er voldoende privacy krijgt. En die hebt u ... met onze smeedijzeren hekkens. Want die houden ongewenste bezoekers op een veilige afstand. Ons hekwerk in smeedijzer is niet alleen stevig, het is ook mooi. En het past ongetwijfeld bij de stijl van uw woning. Welk ontwerp u ook in gedachten hebt, de vakmannen van Van Der Meirsch uit Gent (Nazareth) gaan er graag mee aan de slag. Maak uw keuze uit:

Is hekwerk in smeedijzer toch niet helemaal uw ding? Dan zijn onze houten hekken dat misschien wel.

Hekwerk in smeedijzer = duurzaam

Bij ons geen standaardpoorten die u ziet op elke hoek van de straat. Maar exclusieve ontwerpen, die u zelf mee vormgeeft. Bang dat smeedijzeren hekken snel ten prooi vallen aan roest? Hoeft niet, dankzij de optimale bescherming die wij ze bieden. Galvaniseren of poedercoating: aan u de keuze. Uw garantie op een hekwerk in smeedijzer dat straalt, voor jaren.

Smeedijzeren hekken? Laat ze automatiseren

Liever geen getrek en gesleur aan uw hek? Laat het dan automatiseren ... door ons! Met de juiste motor draait uw hekwerk in smeedijzer voortaan op volle toeren. Zonder dat u de handen uit de mouwen steekt.

Wij werken in heel de regio Oost Vlaanderen en West Vlaanderen in o.a. in Gent, Deinze, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Sint Niklaas, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Brugge, Ieper, etc.

Enkele realisaties

bottom of page