top of page

Klassieke ijzeren sierhekken en poorten

Sierhekken = tijdloze uitstraling

U gaat prat op een traditionele look. Daarom omringt u uw woning graag met klassieke sierhekken. En gelijk hebt u. Want zo geeft u uw pand een tijdloze uitstraling, die elke modegril het hoofd biedt. Klassieke sierhekwerk kopen? Dat doet u niet bij uw doe-het-zelfzaak. Maar wel bij Van Der Meirsch in Gent (Nazareth). Waar onze smeden uw droomontwerp tot leven brengen, in ons eigen atelier.

Sierhekwerk met de leukste motieven 

Klassiek staat niet synoniem voor saai. Integendeel! Onze medewerkers toveren met vaste hand en oog voor detail de mooiste ontwerpen tevoorschijn. Wat dacht u van prachtige bloemmotieven of romantische hartjes? En kiest u voor klassieke sierhekken, bovenaan afgewerkt met spitse punten of sierlijke bogen? U hoeft het maar te zeggen. Onze smeden werken zich uit de naad en creëren voor u een schitterend kunstwerk. Kers op de taart van uw pand. 

Uitpakken met sierhekwerk om ú tegen te zeggen? Laat uw klassieke hekken dan ambachtelijk maken bij Van Der Meirsch. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een houten hek.

Enkele realisaties

Enkele realisaties
bottom of page