top of page

Smeedijzeren afsluitingen

IJzeren afsluitingen en omheiningen, de optimale bescherming van uw kostbaar bezit

Uw eigendom afschermen tegen allerlei indringers? Of uw tuin omheinen zodat uw kinderen, huisdieren niet op straat kunnen lopen? Kunstsmederij Van Der Meirsch Rudi uit Gent (Nazareth) maakt uw smeedijzeren afsluitingen op maat in eigen atelier. Meer dan 25 jaar ervaring in afsluitingen in smeedwerk kunnen u vast en zeker een veilig gevoel geven. Voor een afsluiting of omheining voor uw huis en tuin zit u bij ons aan het juiste adres. Ons smeedwerk is immers van topkwaliteit!

Van strak en trendy tot tijdloos klassiek ijzeren afsluitingen

De afsluitingen van Kunstsmederij Van Der Meirsch worden naar uw smaak gemaakt. Welke stijl u ook wenst van klassieke afsluitingen, moderne afsluitingen tot modellen met trendy motieven. Wij maken maken, leveren en plaatsen uw afsluiting in alle maten en kleuren.
Ook de combinatie met hout, inox,… is perfect mogelijk.

Uw ijzeren afsluiting en omheining van A tot Z

Kunstsmederij Van Der Meirsch verzorgt uw afsluiting en omheining voor tuin en huis van a tot z. Wij komen opmeten, bespreken de stijl en daaruit volgt het plan. Onze vakmannen smeden uw perfecte omheining die ze dan ook professioneel komen plaatsen. Ook voor de voorbereidende grondwerken kan u op ons rekenen. 

Contacteer ons gerust voor vrijblijvend advies.

Enkele realisaties

Enkele realisaties
bottom of page