top of page

Grondwerken voor uw afsluitingen en poorten

Graaf- en grondwerken

U gaat uw woning afsluiten met een poort? Of uw tuin omheinen met een hek? Mooi zo. Maar vóór de plaatsing ervan, zijn er grondwerken nodig. Alleen: u bent zelf geen handige Harry. Niet erg, want de ervaren vakmannen bij Van Der Meirsch uit Gent (Nazareth) nemen de klus graag van u over. Ze gaan voor u aan de slag met prima graafmachines. En volgen daarbij alle veiligheidsvoorschriften. Zitten de grondwerken erop? Dan bent u helemaal klaar voor de komst van uw poort, hek of afsluiting.

grondwerken.png

Ook materiaalverhuur voor grondwerken: kleine graafmachines, containers,... 

U steekt graag de handen uit de mouwen, en voert uw grondwerken liever zelf uit. Dat kan! Hebt u niet het nodige materiaal in huis? Dan huurt u dat toch gewoon bij ons - zolang u maar wilt.

 

  • Kleine graafmachines huren. Ideaal voor ... kleine grondwerken. Dankzij de eenvoudige bediening hoeft u geen expert te zijn om aan het graven te slaan.

  • Afvalcontainers huren. Bij grondwerken verzamelt u heel wat afval. En dat dumpt u heel eenvoudig in onze containers. Handig, toch?

Graag dat de werkzaamheden bij uw woning grondig gebeuren? Doe dan een beroep op Van Der Meirsch​, uw partner bij grondwerken.

bottom of page