top of page

Geïsoleerde metalen ramen en deuren

Onklopbaar ambachtelijke stalen deuren en ramen voor elk gebouw

Het familiebedrijf Kunstsmederij Van Der Meirsch Rudi BVBA uit Gent (Nazareth) verzorgt vakkundig artisanaal gemaakte stalen ramen en stalen deuren. Wij bieden oplossingen in metaalschrijnwerk voor binnen en buiten. We fabriceren ramen en deuren uit siersmeedijzer of ramen en deuren uit staal volledig op maat van uw wensen en ook op basis van uw eigen ontwerp of idee. Ook voor afsluitingen moet u bij ons zijn.

Ramen en deuren in staal of smeedwerk
c50599a7c5.jpg
Ramen en deuren in staal of smeedwerk
Ramen en deuren in staal of smeedwerk

Geïsoleerde stalen ramen en deuren voor modern wooncomfort 

Van Der Meirsch ontwikkelt metalen ramen en deuren voor binnen- en buitentoepassingen. Het gamma bestaat uit geïsoleerde (buitengebruik) en niet-geïsoleerde (binnengebruik) stalen ramen en deuren. Daarbij houden we rekening met de hedendaagse eisen op het gebied van constructieve sterkte, thermische isolatie, beluchting en afwatering, inbraakwerendheid en beglazing. De geïsoleerde metalen kozijnen worden altijd op maat gemaakt. 

Stalen ramen en deuren: klassevolle oplossing met maximaal lichtinval 

Stalen ramen en deuren kopen heeft vele voordelen. Zo laten ze maximaal het licht binnen. Door de smalle profielen creëer je een tijdloze sfeer die zowel passen binnen een klassieke woning als bij een moderne loft. Kies voor de klasse van onze smeedijzeren ramen deuren in een moderne, klassieke of design stijl. Wij maken ze op maat voor u, zodat ze perfect aansluiten bij de stijl van uw woning of pand.

Ambachtelijke smeedijzeren ramen en deuren uit eigen atelier 

Kunstsmederij Van Der Meirsch werkt in het eigen atelier volgens ambachtelijke technieken. Dat biedt u de kans om van ontwerp tot afwerking te volgen of het smeedwerk overeenkomt met uw plan of ontwerp. Zo creëert u samen met ons schitterend sierschrijnwerk voor uw pand, woning, veranda, wintertuin, poolhouse enzovoort. Onze vakkundige medewerkers staan altijd voor u klaar om professioneel advies te geven over de verschillende mogelijkheden.

Wij werken in Oost Vlaanderen en West Vlaanderen o.a. in Gent, Deinze, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Sint Niklaas, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Brugge, Ieper, etc.

Enkele realisaties

Enkele realisaties
bottom of page